Deze website maakt alleen gebruik van geanonimiseerde Google Analytics cookies. Er worden verder geen andere cookies gebruikt.

dit wordt de jeugdsite

pknfbWie deden er mee aan leuke activiteiten binnen de gemeente? Wat gebeurt er in kerkelijk Nederland? Welke landelijke acties zijn er op dit moment?

Beleef het mee op onze eigen pagina op Facebook!* Met wekelijkse nieuwtjes en reacties van lezers. https://www.facebook.com/groups/pknkrommenie/

*Een facbook account is nodig om deze pagina te bekijken.

Kerkgebouw PKN Krommenie

Nicolaaskerk
Kerkplein 1
1561 DA Krommenie

 

Postadres

Scriba Protestantse Gemeente te Krommenie
LJ Costerstraat 16
1561 JM Krommenie
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Predikant

Mevr. A.C. Reijnders: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Kerkelijk bureau

Voor het doorgeven van mutaties zoals verhuizingen, overlijdens en geboorten: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Diaconie

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Verhuur

Voor informatie over prijzen en beschikbaarheid van de Nicolaaskerk: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

In deze disclaimer wordt verstaan onder:

  • de eigenaar: de eigenaar van de website (Protestantse Gemeente te Krommenie);
  • gebruik(en): alle denkbare handelingen;
  • u: de gebruiker (bezoeker) van de website;
  • de  inhoud : alle in de website aanwezige  getoonde en geschreven informatie;

Het onderstaande is van toepassing op de pagina's die u nu bekijkt. Door de pagina's te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

  • De inhoud is door de eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde.
  • De eigenaar is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.
  • Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de inhoud of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten van de Protestantse Gemeente te Krommenie.
  • Toestemmming tot het gebruik van de getoonde inhoud of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht en door ons te worden bevestigd.

Welkom op de website van de Protestantse Gemeente te Krommenie. De gemeente is in mei 2006 ontstaan uit een fusie tussen de Gereformeerde Kerk te Krommenie en de Hervormde Gemeente te Krommenie en Krommeniedijk. Zij maakt deel uit van de Protestantse Kerk in Nederland.

Al onze activiteiten toetsen we aan onze visie: ‘Met God geloven wij in de toekomst’ en onze missie: ‘Wij zijn een protestantse gemeenschap in Krommenie die haar oorsprong koestert en nieuwe wegen gaat’. Als kerk willen we een gastvrije gemeente zijn waar iedereen welkom is en zorg heeft voor een ieder die ons pad kruist.

We hebben een kerk waar mensen in naam van God bijeen komen.
We hebben een kerk waar het geloof in God wordt gekoesterd.
We hebben een kerk waar een kaars als symbool van het licht van God brandt.
We hebben een kerk waar de Bijbelse Boodschap elke zondag wordt verteld en uitgelegd.
We hebben een kerk waar rituelen een plek krijgen.
We hebben een kerk waar wordt gezongen.
We hebben een kerk waar een orgel wordt bespeeld.
We hebben een kerk waar lief en leed wordt gedeeld.
We hebben een prachtige oude dorpskerk.

Ons gebouw de Nicolaaskerk ligt in het oude centrum van Krommenie en we willen als kerk ons verbinden met de lokale dorpsgemeenschap.

Deze website informeert u over de Protestantse Gemeente te Krommenie, behorend tot de Protestantse Kerk in Nederland. De webredactie streeft ernaar de informatie zo actueel en betrouwbaar mogelijk te houden. Kopij voor de website, reacties, aanvullingen en correcties kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor de lezers van ons kerkblad ‘Kerknieuws’ benadrukken wij dat de website niet het kerkblad vervangt. De website is een extra informatiebron naast het ‘Kerknieuws’, waarmee we ons als kerk ook richten op niet-gemeenteleden. Voor de (interne) informatievoorziening in onze gemeente blijft het Kerknieuws nummer één.

Het is gemakkelijk om te beginnen met het maken van uw website. Als u al iets van de basisprincipes weet kan dat helpen.

Wat is een contentbeheersysteem?

Een contentbeheersysteem is software die u in staat stelt eenvoudig webpagina's aan te maken en te beheren, door het aanmaken van de inhoud te scheiden van het mechanisme dat nodig is om het op het web te tonen.

Bij deze site wordt de inhoud opgeslagen in een database. Hoe het eruit ziet wordt bepaald door een template. De Joomla! software brengt het template en de inhoud bij elkaar om zo een webpagina te maken.

Website and beheergedeelte

Uw website heeft in feite twee afzonderlijke delen. De website (ook wel voorkant genoemd) is wat de bezoekers van uw site zullen zien. Het beheergedeelte (ook wel achterkant genoemd) wordt alleen gebruikt door de personen die uw site beheren. U kunt het beheergedeelte bereiken door op de link "Websitebeheer" te klikken in het "Gebruikersmenu" (zichtbaar nadat u bent ingelogd) of door het toevoegen van /administrator aan het eind van uw domeinnaam..

Inloggen in het beheergedeelte gebeurt met de gebruikersnaam en het wachtwoord dat is aangemaakt tijdens de installatie van Joomla.

Inloggen

Gebruik voor het inloggen op de voorkant van uw website het inlogformulier. Gebruik de gebruikersnaam en het wachtwoord die zijn aangemaakt tijdens het installatieproces. Eenmaal ingelogd kunt u artikelen aanmaken en aanpassen.

Bij het beheren van uw website kunt u artikelen aanmaken die alleen ingelogde gebruikers kunnen zien.

Maken van een artikel

Eenmaal ingelogd op de voorkant van de website ziet u in deze voorbeelddata een nieuw menu, het gebruikersmenu. Klik, om een nieuw artikel aan te maken, op "Maak een artikel" in dat menu.

Het formulier "nieuw artikel" heeft veel mogelijkheden, maar het invullen van een titel en iets in het tekstvak volstaat al. Om het gemakkelijk terug te vinden zet u de status op gepubliceerd.

Een bestaand artikel kan worden aangepast door op het wijzig icoon te klikken (deze wordt alleen weergegeven voor gebruikers die de juiste rechten hebben om een artikel te kunnen bewerken).

Template en modules

De uitstraling van de website wordt bepaald door de template. U kunt de websitenaam, de achtergrondkleur en nog veel meer aanpassen door de opties van de template naar eigen inzicht in te stellen. Dit kunt u doen door in het beheergedeelte naar de templatestijlen te gaan en te klikken op het standaard template (Protostar). De meeste wijzigingen kunnen gemaakt worden op het tabblad opties.

De blokken rond de hoofdcontent van de website worden modules genoemd. U kunt de afbeelding bovenaan de pagina wijzigen door de afbeeldingsmodule te bewerken in modulebeheer.

Leer meer

Er kan veel meer geleerd worden hoe Joomla! te gebruiken om de website die u voor ogen staat te bouwen. U kunt veel meer leren op de Joomla! documentatie site en op de Joomla! forums.