muizendamesIn de vorige editie van Kerknieuws stond de laatste aflevering van Muis in beeld. Hierin was de ontknoping van het verhaal te lezen met de geboorte van babymuis. Maar nu was de vraag die nog openstond: hoe heet babymuis?

 

 

 

rollingAl jaren gek op de muziek van de Rolling Stones? En denk je dat je er wel alles van weet? Kom dat maar eens checken de op de Rolling Stones avond die zal plaatsvinden op vrijdagavond 7 februari in de Nicolaaskerk Kerkplein 1 in Krommenie. Tijdens deze avond, die begint om 20.00 uur, zal dhr. Willem van den Berg uit Wormer, een groot Stones kenner, een inzicht geven in de religieuze en levensbeschouwelijke aspecten van de muziek van de Stones.. Het wordt een avond vol muziek van de Stones, filmbeelden, verrassing én herkenning. Ook zal organist/componist Jos Martens op het prachtige Bätz-orgel improviseren op enkele Stones-nummers

De organisatoren zijn ds. Bart Vijfvinkel van de Nieuwe Kerk in Wormer en ds. Neeltje Reijnders van de Nicolaaskerk in Krommenie.

Vrijdagavond 7 februari 20.00 uur

Nicolaaskerk, Kerkplein 1, Krommenie


agenda1 Alle activiteiten voor de komende periode in 1 oogopslag. 

Donderdag 16 januari: Duurzame waarden in de kunst. Nicolaaskerk te Krommenie. Aanvang 14.30 uur.

Vrijdag 7 februari: Rolling Stones en Religie. Nicolaaskerk te Krommenie. Aanvang 20.00 uur.