kwastenEens in de twee jaar is het aan de orde: de Hobbymarkt in de Nicolaaskerk! Ook dit jaar gaan we weer de zeer gewaardeerde Hobbymarkt houden en wel op zaterdag 2 maart. We plaatsten dit bericht ook al in het Kerst Kerknieuws om u aan te sporen door te gaan met uw werk waar u mee aan de slag bent om dat te kunnen exposeren. En nu komt het artikel nog een keer om u aan te moedigen om vooral door te gaan en inmiddels ook maar eens te gaan kijken wat voor moois u nog meer hebt gemaakt dat u wilt tonen.

 

 

 

Natuurlijk geldt de expositie uitnodiging ook voor mensen die niet regelmatig de Nicolaaskerk bezoeken, maar die ook graag de resultaten van hun hobby/hobby’s laten zien. Ook is het interessant voor mensen als ze u met uw hobby bezig zien, vaak komen er al werkend weer mooie ontmoetingen tot stand en blijkt knutselen aanstekelijk te zijn! En als u niets te exposeren hebt bent u van harte welkom om al de prachtige resultaten van andere mensen te bekijken en te genieten van de plezierige sfeer.

De Hobbymarkt vindt plaats tussen 11.00 en 15.30 uur in de Nicolaaskerk, Kerkplein 1. Als u wilt exposeren (er zijn geen kosten aan verbonden) kunt u contact opnemen met mevrouw Els van der Pompe, telefoon 075-628 47 26.

Graag tot zaterdag 2 maart!

Ds. Neeltje Reijnder