verhuur4De Nicolaaskerk is gelegen aan het Kerkplein 1, 1561 DA Krommenie en is beschikbaar voor rouw- en trouwdiensten (inclusief burgerlijk huwelijk), concerten, kooruitvoeringen, lezingen, exposities en andere bijeenkomsten zo lang deze in overeenstemming zijn met onze doelstelling.

De grote zaal is geschikt voor groepen van ruim 200 personen, kan flexibel worden ingericht en beschikt over een fraai B├Ątz-orgel uit 1838, en een piano. Er is audioapparatuur aanwezig en de zaal is voorzien van ringleiding.

De gehele benedenverdieping is rolstoeltoegankelijk en beschikt naast twee gewone toiletten ook over een invalidentoilet. Verder is er een goed geoutilleerde keuken aanwezig.

Tot slot zijn er twee kleinere zalen, de Torenkamer en de Wezenzaal, waar u bijvoorbeeld een vergadering kunt houden tot ongeveer 15 personen. De Torenkamer is verbonden met de keuken. De Wezenzaal bevindt zich op de eerste verdieping en is niet rolstoeltoegankelijk.

 

 

verhuur5Voor informatie en/of verhuur kunt u contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..