coronaoktUpdate 9 januari 2021

De kerkenraad heeft besloten om vanaf zondag 1 november 2020 de diensten weer op zondag te houden met de gebruikelijke aanvangstijd van 10.00 uur.

Dit betekent wel dat we de geldende veiligheidsmaatregelen zullen toepassen, om zo onze verantwoordelijkheid ten opzichte van elkaar serieus te nemen.

 

In de eerste plaats geldt dat u niet moet komen als u klachten heeft. Bij het binnenkomen in de kerk wordt u verzocht de handen te desinfecteren, uw naam te noteren en een mondkapje te dragen. Bij aanvang en tijdens de diensten mag het mondkapje af. Neem de afstand van 1,5 meter in acht. De garderobe is niet in gebruik. Er is voldoende ruimte in de kerkzaal om uw jas op een lege stoel te leggen.

Huisgenoten mogen bij elkaar zitten. Andere personen dienen een afstand van tenminste twee stoelen aan te houden.

Mocht u zich desondanks toch niet veilig/prettig voelen, blijf dan thuis. U beslist zelf of u aan de kerkdienst wilt deelnemen. De diensten worden opgenomen en via www.kerkomroep.nl en onze website (www.pknkrommenie.nl) rechtstreeks uitgezonden, zodat u thuis de diensten ook kunt volgen.

Tijdens de dienst wordt er niet gezongen. De liederen zullen door een solist(e) worden gezongen. Er wordt tijdens de dienst niet gecollecteerd. Bij de uitgang van de kerk staan collectezakken opgesteld waarin u uw gave kunt deponeren.

Daarnaast houden we een aantal van maximaal 30 mensen (exclusief medewerkers) voor het bijwonen van de kerkdienst. Dit betekent dat u zich voor elke dienst vooraf dient op te geven uiterlijk vrijdag voor 18.00 uur via het emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telef. 075-6213 378 of 6210 722. U krijgt dan een bevestiging. Maar let op: vol is vol.

Het kan zijn dat er tussentijds maatregelen worden aangepast. Als dit ook gevolgen heeft voor het houden van kerkdiensten, zal dit z.s.m. worden gecommuniceerd.

 

anderhalfNeem de basisregels in acht.

Iedereen wordt dringend gevraagd de basisregels in acht te blijven nemen: handen wassen, afstand houden, beschermingsmiddelen gebruiken waar nodig, bij klachten thuisblijven en altijd en onverwijld testen bij milde klachten.

Eventuele giften voor de collecten kunt u overmaken naar:

- de Diaconie rek. nr: NL50RABO 030 41 21 606 t.n.v. Protestantse Gemeente te

Krommenie of naar

- de Kerk, rek. nr. NL74INGB 000 06 55 669 t.n.v. Protestantse Gemeente te Krommenie.